Amo Lounge - hub de evenimente culturale, distracție și timp liber În parcul Drumul Taberei

Amo Lounge este un concept de evenimente ce imbină distracția, divertismentul și bucătăria internațională. Pentru clienții noștri organizăm evenimente de stand up comedy, filme pe un ecran LED gigant de 6×3 m, party cu DJ set și artiști cunoscuți, meciuri live, teatru, evenimente în timpul zilei pt copii și adulți, concerte Live și multe alte surprize. Ne dorim să punem zona Drumul Taberei pe harta distracției și a mâncărurilor cu gust din București.

Aflat între pini bătrâni, în inima parcului Drumul Taberei, Amo Lounge este un spațiu dedicat oamenilor care vor să petreaca timp de calitate împreună cu cei dragi, într-o locație premium, aproape de casă. Construit cu un design modern, pe colină pt senzația de rooftop, cu un acoperiș rabatabil și geamuri de sticlă ce se deschid, Amo Lounge asigură pe deplin conexiunea cu natura, sub cerul plin de stele și în miros de pin și adieri de vânt.

Bucătăria lui Chef Cosmin Gruia, cu rețete reinterpretate sș foarte gustoase, trezește toate simțurile și oferă o experiență extraordinară de lounge contemporan, alături de cocktail-uri fresh și băuturi sofisticate, toate la prețurile zonei.

Film Festival - Bucharest Best Comedy Film

Inaugurăm evenimentele de proiecții de film la Amo Lounge, pe ecranul LED gigant de 6×3 m, cu un festival de comedie, potrivit serilor în familie sau cu prietenii.

Bucharest Best Comedy Film, un festival altfel! Simplu e atât de complicat!
Un festival de film de comedie care ține 10 zile, intre 20 – 30 octombrie 2023, în parcul Drumul Taberei, la AMO Lounge – hub cultural și de distracție, în inima naturii.

Simplu: filmul de comedie este cel mai iubit gen. Cu toate acestea, mulți consideră filmul de comedie ușor de făcut și foarte ușor de înțeles. Filmele de comedie sunt insa cel mai greu de realizat.

Comediile festivalului sunt în premieră în România, alese în ideea ediției de acest an: Simplu e atât de complicat!

In cadrul festivalului avem 10 filme de comedie românești și străine, producții noi. Le puteti vedea la Amo Lounge, pe un ecran gigant de 6×3 m. Intrarea este gratuită!

Program:
Intrarea de face de la ora 19:00 pt food & drinks. La ora 20:00 începe proiecția filmului. Mai multe detalii pe instagram amo.lounge și facebook Amo Lounge.